Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
Önvallomás
Festményeim
Kerámiáim
Szerepeim
Mostani szerepeim


Festményeim

József Attila Színház:

Legyen a feleségem:

Ismertető:

Helyszín: Jim Watt lakása, London Chelsea negyedében.

Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek. Csoda hát, ha az esti partiig Jim több hölgyismerősének is megteszi címbéli ajánlatát? Itt van mindjárt Helen, Jim fotómodell kedvese, aki valódi esküvő nélkül nem hajlandó jó képet vágni a dologhoz, és inkább választja ma estére a jól fizető reklámcég kampányfotózását. Vagy Terri, aki eredetileg csak néhány múlhatatlanul fontos aláírásért jött el főnökéhez az irodából, de, mert bevállalós, esetleg hosszabb távra is maradna... A befutó végül Edna, a bejárónő, aki ugyan nem olyan gyönyörű, meg vagy egy húszassal idősebb is, viszont szakmai ártalomként remekül tájékozott a tisztítószer-piacon...

Online jegyvásárlás:

2010/02/11
Cs 19:00
József Attila Színház
Nagyszínpad
Budapest
Legyen a feleségem! Jegyvásárlás >>


NégyesikrekIsmertető:

Cynthia Hardcastle, a dúsgazdag malomtulajdonos lányának születésnapját ünneplik egy London környéki birtokon. A partyra egybegyűltek a régi évfolyamársak, aktuális hódolók, kifinomult művészkritikusok, csendben alkoholizáló inasok és nagydumás ügyvédek. Az évfordulón túl, ez a nap más miatt is nagy fontossággal bír a család életében: Jonathan Hardcastle itt kívánja átadni azt a tízezer fontnyi összeget valahai cégtársa fiának, melyet a jó öreg Hickory Wood halálos ágyánál megígért. Feltétel persze, hogy csak egyetlen fia legyen, hogy egyben maradhasson a vagyon. És ekkor sorjázni kezdenek az egymásra feltűnően hasonlító Hickory Wood-ok... a szégyenlős Billy, a dadogós Rupert - utóbbi még állapotos feleségétől is kísérten -, a szélhámos Michael, az álhatatlan francia, Pierre, és a tisztelt gyülekezet csak kapkodja a fejét: hogy lehet egy apának ennyi fia?!

Online jegyvásárlás:

2010/02/15
H 19:00
József Attila Színház
Nagyszínpad
Budapest
Ikrek Jegyvásárlás >>


Hallo, hallo!Ismertető:

Ismerkedjen meg Renével, a megszállt Franciaország legvonzóbb férfijával. A nők a testét akarják. Az ellenállás az eszét. A nácik pedig a kolbászát. Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút vív. René az életét kockáztatja azzal, hogy a francia ellenállás kérésére két brit pilótát és egy rádiót rejteget anyósa emeleti hálószobájában, miközben a német hadsereg tisztjei a földszinti kávézóban állomásoznak. Ezen felül, a megfizethetetlen "Bukott madonna a két nagy didivel" festmény rejtegetésében is részt vesz. De René igazi problémája a felesége, Edith, és az asszony várható bosszúja, ha kiderülne, hogy a kávézó tulajdonosának mindkét csinos felszolgálólánnyal van viszonya. A Hallo! Hallo! - sorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. Őrült karaktereket és még vadabb történeteket vegyít emlékezetes és kifogyhatatlan poénokkal.

Online jegyvásárlás:

2010/02/10
Sz 19:00
József Attila Színház
Nagyszínpad
Budapest
Hallo, Hallo! Jegyvásárlás >>
2010/02/21
V 15:00
József Attila Színház
Nagyszínpad
Budapest
Hallo, Hallo! Jegyvásárlás >>
2010/02/23
K 19:00
József Attila Színház
Nagyszínpad
Budapest
Hallo, Hallo! Jegyvásárlás >>
2010/02/25
Cs 19:00
József Attila Színház
Nagyszínpad
Budapest
Hallo, Hallo! Jegyvásárlás >>Karinthy Színház:


A Bermuda háromszög botrány:Ismertető:

A bohózatok amerikai mestere, Joe Bologna egy előkelő magánegyetemen szerzett művészettörténetből diplomát, mielőtt tengerészgyalogosnak állt. Ezután csábította el a Broadway, ahol csaknem tucatnyi darabját mutatták be. A legtöbbjét feleségével, az író-színésznő Reneé Taylorral maga játszotta. Darabjaim habkönnyűek, mint a filozófia, nyilatkozta a Kaliforniában élő szerző, aki félszáz tévédrámában játszott.

A Bermuda háromszög az amerikai színpadok kedvelt darabja, talán azért, mert "filozófiai" felfedezése a víg özvegyek temperamentumának és vágyainak bősége, a szex mindenekfelett. Két özvegyasszonyt a lányaik telepítenek át New Yorkból a napfényes nyugatra a nyugdíjasok közösségébe, ahol találkoznak egy szívtipróval. Mindkét asszony fejét elcsavarja az ötletes Don Juan, de azok nem tudják egymásról, amit csak a csábító tudhat. Váratlan fordulatok és megejtően romantikus színek bravúros váltogatása közepette a közönség kacag, kacag, még akkor is, amikor sírni lenne kedve. Valóság, mese, humor, irónia, burleszk, blöff - mi kell még a páratlan szórakozáshoz. A Karinthy Színház egyedülálló szereposztásban játssza Ungvári Tamás hitelesített fordításában A Bermuda háromszög fergeteges komédiáját.

Online jegyvásárlás:

2010/03/06
Sz 19:00
Karinthy Színház
Nagyszínpad
Budapest
A bermuda háromszög botrány Jegyvásárlás >>Hírek

developed by Centrumnet Systems